2024. 04. 17. - 14:04

Egyre több a mesterséges intelligencia konferencia

Egyre több a mesterséges intelligencia konferencia

Jó jel a magyar gazdaságnak, hogy egyre több olyan konferenciát rendeznek a szakemberek, amelyek a mesterséges intelligenciát taglalják.

Az utóbbi időszakban Magyarországon is egyre inkább központba került a mesterséges intelligencia céges és lakossági alkalmazása. A cégek egyre jobban kezdik felfedezni a mesterséges intelligencia potenciálját üzleti folyamataik optimalizálásában és fejlesztéseik előmozdításában.
 
Ennek köszönhetően szerencsére a magyarországi csúcstechnológiás rendezvények száma és minősége is gyorsan nő. Ezen konferenciák révén a hazai és nemzetközi vállalatok lehetőséget kapnak arra, hogy bemutassák legújabb mesterséges intelligencia alapú termékeiket és szolgáltatásaikat, ami hozzájárul az ország technológiai presztízsének növekedéséhez.
 
ai_konferencia_torzs
Felboríthatja az eddigi erőviszonyokat a mesterséges intelligencia
 
Az ehhez hasonló események résztvevői lehetőséget kapnak arra, hogy megismerjék a mesterséges intelligencia legújabb alkalmazási területeit és inspirációt merítsenek azokból az innovatív projektekből, amelyek már más országokban sikeresen működnek és bevezetésre kerültek.
 
Magyarországon minden hónapban több mesterséges intelligencia konferencia is megrendezésre kerül 2024-ben, ez pedig alapjaiban megváltoztathatja a hazai cégek üzleti modelljét és felboríthatja az eddigi erőviszonyokat. A konferenciák nem csak az IT szektorban tevékenykedő szervezeteknek lehetnek hasznosak, hanem azon cégeknek is, akiknek fontos a digitalizáció és az online térben való eladás. 
 
Forrás: MTI, Portfolio.hu
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.