2024. 01. 03. - 12:14

Egyre több cég digitalizál

Egyre több cég digitalizál

A K&H friss elemzése szerint egyre több magyar vállalkozás veszi komolyan a digitális átállást és fejlesztéseket. 

A digitalizáció egy új korszakot hozott a vállalatok életében és a magyar vállalkozások számára is elengedhetetlen fontosságúvá vált, hogy lépést tartsunk ezekkel a rendkívüli változásokkal.
 
A digitalizáció képes modernizálni a cégek működését, ez pedig jelentős versenyelőnyt jelenthet a hazai és külföldi piacon is. Szerencsére hazánkban is egyre inkább érzékelhetővé válik, hogy a digitalizáció nem csupán egy trend, hanem elengedhetetlen eszköz a cégek fejlődése és növekedése szempontjából.
 
digitalizacio_cegek_torzs
Fontos változás, hogy egyre több magyar kkv digitalizál
 
Az automatizált folyamatok, az óriási adathalmazok gyors elemzése, a felhő alapú szolgáltatások, illetve az okos technológiák alkalmazása mind-mind hozzájárulnak a hatékonyság növeléséhez és a költségek csökkentéséhez, hogy csak pár dolgot említsünk. A magyar cégek számára ezen dolgok bevezetésével lehetőség nyílik arra, hogy elérelépjenek a következő szintre.
 
Magyarországon most a K&H tett közzé egy friss vizsgálatot, miszerint egyre több cég veszi komolyan a digitális átállást a mindennapi működésben, ez pedig egyre több digitális innovációt eredményez hazánkban.
 
Forrás: K&H
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.