2023. 10. 23. - 08:00

Fejlesztések Herenden

Fejlesztések Herenden

Önerőből hajtott végre komoly innovációt egy herendi vállalkozás.

Újabb sikeres innovációt zárt le Herenden a Jáger-csoport. A cégcsoport önerőből hozott létre egy hatalmas teljesítményű KPE csőgyártó rendszert, amelyet már üzembe is helyeztek.
 
A vállalat több mint 100 millió forintra tartja az eszköz értékét, mivel csúcstechnológiás megoldásokkal lett kifejlesztve. A berendezés segítségével egészen pontosan 50 milliméter átmérőig tudnak majd műanyag csöveket gyártani a herendi telephelyen. 
 
A beruházást a cég egy komplex öntözés technológiai projekt egyik fő részeként hajtotta végre. Külön előnye a programnak, hogy már egy magyar tulajdonú vállalat is tud ilyen komoly fejlesztéseket végrehajtani önerőből.
 
Önerőből fejlesztett a magyar cég
Önerőből fejlesztett a magyar cég
 
Ezzel a megoldással a Jáger vállalat egy rendkívül modern és precíz technológiát hozott létre a magyar gazdák számára, akik így a hatalmas mennyiségű hulladékot is könnyebben tudják majd hasznosítani.
 
Szintén plusz pont a projekthez kapcsolódóan, hogy a cég egy olyan laboratóriumot is felépített a telephelyen, amely a kutatásokhoz és fejlesztésekhez nyújt anyagvizsgálati infrastruktúrát. 
 
Az új laboratórium Herend és környéke egyik legújabb technológiával felszerelt intézménye lett. 
 
Forrás: MTI
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.