2024. 07. 10. - 09:10

Így úsztak meg egy orbitális parfümrablást

Így úsztak meg egy orbitális parfümrablást

Évekkel ezelőtt vertek szét egy debreceni boltot, elloptak egy csomó parfümöt, mégsem kerültek börtönbe: a két elkövetőnek egyszerűen nyoma veszett.

Kocsival ment parfümöt rabolni két férfi jó néhány évvel ezelőtt Debrecenben: több millió forintnyi parfümöt zsákmányoltak a drogériából, amelyben ráadásul komoly kárt tettek. Csakhogy az elkövetők sosem kerültek börtönbe, kézre keríteni sem sikerült őket – írta meg a 24.hu.
 
Miután az eset 9 éve történt, a rendőrség megszüntette a nyomozást az ügyben, amely mostanra elévült – a nyomravezetői díjat is visszavonták.
 
Rengeteg parfümöt zsákmányolt a két férfi, mégis megúszta (képünk illusztráció)
Rengeteg parfümöt zsákmányolt a két férfi, mégis megúszta (képünk illusztráció)
 
A két tettes 2015. november 16-áról 17-ére virradó éjjel egy sötét színű BMW-vel tört be a debreceni boltba, mégpedig úgy, hogy – miután az üveg betörése baltával nem működött - beletolattak a kirakatba, s még arra is volt idejük, hogy kiszakadt zsákjuk helyett bevásárlókosárba pakolják az elrabolt parfümöket – írta meg a 24.hu.
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.