2024. 02. 21. - 08:54

Ipari digitalizációs fesztivált rendeznek

Ipari digitalizációs fesztivált rendeznek

Magyarországon elsőként rendeznek digitalizációs fesztivált az ipari szereplők számára.

A digitalizáció korunk legmeghatározóbb és legdinamikusabban fejlődő trendje, amely már nem csupán a legnagyobb vállalatokat és technológiai cégeket, hanem az egész társadalmat átszövi és hamarosan át is alakítja.
 
Az ipari digitalizáció különösen fontos szerepet játszik a gazdaság fejlődésében és egyre több ország felismeri ennek jelentőségét, szerencsére Magyarország is. Az ipari digitalizáció előnyei számos területen megmutatkozna és ezek a fejlődés egyik fő hajtóerejét jelentik. Az ilyen jellegű fesztiválok rendezése további lendületet adhat ennek a dinamikus fejlődésnek.
 
ipar_digi_torzs
Jön az első többnapos magyar ipari digitalizációs rendezvény
 
Az ipari digitalizáció lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy rugalmasabban reagáljanak a piaci változásokra és gyorsabban alkalmazkodjanak az új kihívásokhoz, ezáltal növelve versenyképességüket. Mindezek mellett az automatizáció és az adatelemzés segítségével az ipari folyamatok jóval hatékonyabbá válnak, csökkentve a termelési költségeket és növelve a termelékenységet.
 
Magyarországon 2024. február 26. és március 8. között rendezi meg az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség (NTPSZ) az úgynevezett  Smart Manufacturing Festival - "A fejlődés társadalmasítása!" fesztivált. A rendezvényt kivételesen nem egy konkrét helyen tartják meg, hanem országszerte mintegy 30 helyszínen.
 
Forrás: MTI
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.