2023. 09. 22. - 09:50

Komoly innovációs támogatási program indul az országban

Komoly innovációs támogatási program indul az országban

Megjelent a pályázat – Jelentős innovációs támogatási program indul 35 milliárd forintos keretösszeggel, mely elsősorban kkv-kat, egyetemeket, kutatóintézeket érint.

Miután lezárult a társadalmi egyeztetés, megjelent a 35 milliárd forintos keretösszegű innovációs támogati program pályázata, mely a kormány törekvésének része, hogy hazánk 2030-ra az innovációt tekintve a világ legjobb 25 országa közé kerüljön - Európában pedig a legjobb 10 ország közé. Emiatt fogadták el egyébként a Neumann János programot – tudatta a piacesprofit.hu.
 
A most elfogadott program keretében írták ki a Fókuszterületi innovációs projektek támogatása pályázatot, amely leginkább a kis- és középvállalkozások, egyetemek és kutatóintézetek számára érhető el. Az innovációs fejlesztési pályázatokat főként a gazdaság digitális átállása, az egészségipar és a zöld átállás területén várják – írta meg a piacesprofit.hu.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.