2023. 09. 05. - 12:55

Konferencia a digitális gazdaságért

Konferencia a digitális gazdaságért

Magyarországon rendhagyó konferenciát szervez az IVSZ - Digitális vállalkozások szövetsége.

A digitális gazdaság egy olyan gazdasági rendszer, amelyben a fejlett technológiák és a digitális eszközök kulcsszerepet játszanak a gazdaság nélkülözhetetlen folyamataiban. Ez az új gazdasági paradigmaváltás a modern technológiák terjedésének, a szupergyors internetnek, illetve az online kommunikációnak köszönhetően született meg.
 
A digitális gazdaságban az adatok és az információk központi szerepet játszanak a fejlesztésekben, a gazdasági tevékenységek pedig fokozottan kapcsolódnak az online platformokra, az online szoftverekre és az elektronikus infrastruktúrához.
 
Az IVSZ - Digitális vállalkozások szövetségének hivatalos tájékoztatása alapján szeptember 19-én és 20-án ismét egy olyan kétnapos jubileumi konferenciát szerveznek, ahol a digitális gazdaság és a fejlett technológiák következő 3 évtizedének történéseit és tendenciáit próbálják előrejelezni. 
digitalis_konferencia_Torzs
A digitalizáció és az adatok már egész életünket befolyásolják
 
A rendhagyó konferenciát Balatonfüreden rendezik meg, méghozzá MENTA 2023 - NEXT30! néven, hiszen ez már a 30. MENTA-esemény lesz Magyarországon. A rendezvényre számos külföldi szakértő is érkezik, akik olyan dolgokról fognak beszélni, hogy milyen technológiákkal és fejlesztésekkel érhető el az, hogy Magyarország minél gyorsabban fejlődjön a következő években.
 
A belföldi esemény már nem csak a digitalizációt nagyon szorosan érintő informatikai cégeknek szól, hanem az egész gazdaságnak, hiszen már minden szféra szereplőjének fontos a digitális átállás
 
Forrás: MTI
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.