2023. 10. 20. - 11:57

Magyar vállalkozásoknak indul egészségipari innovációs verseny

Magyar vállalkozásoknak indul egészségipari innovációs verseny

Egészségipari innovációs verseny veszi kezdetét magyar kis- és középvállalkozások számára, azzal a céllal, hogy a nemzetközi piacon is bemutatkozhassanak.

Magyar vállalkozásoknak indul egészségipari innovációs verseny. Meghirdetője a Kármán Tódor Innovációs Piactér és Ügynökség, amelyet az Európai Uniós társalapítású EIT Health InnoStarts és a 2013 óta működő magyar startup-csoport, az iLex High-Tech Zrt. üzemeltet – tudatta a hellosajto.hu.
 
A verseny támogatója a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK). A megmérettetést azért hozták létre, hogy a magya vállalkozások a nemzetközi piacon is bemutathassák kutatás-fejlesztési és információs tevékenységüket.
 
A verseny emellett lehetőséget ad arra, hogy a startupok felfedezzenek új kutatás-fejlesztési területeket, fejleszthessék a vállalkozásukat és nemzetközi kapcsolatrendszert építhessenek – írta meg a hellosajto.hu.
 
B.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.