2024. 01. 17. - 08:58

Magyarországon fejleszt a Rossmann

Magyarországon fejleszt a Rossmann

Tovább bővít és korszerűsít hazánkban a Rossmann üzletlánc, mivel 2 éves projekt indulását jelentették be. 

A Rossmann és hasonló üzletláncok számára a modern raktárak és irodák építése nem csupán egy szükséges beruházás, hanem stratégiai lépés a jövőre nézve a versenyképesség fenntartása, majd növelése érdekében.
 
Az innovatív technológiák beépítése az ilyesfajta cégeket a jövőre készíti fel, lehetővé téve számukra, hogy rugalmasan alkalmazkodjanak az üzleti kihívásokhoz és a piaci változásokhoz. 
 
rossmann_torzs
Terjeszkedik a Rossmann hazánkban
 
Az új irodákban és raktárakban alkalmazott csúcstechnológiás informatikai rendszerek lehetővé teszik az adatok hatékonyabb gyűjtését, elemzését és értelmezését is, ez pedig segíti a vállalatot a döntéshozatalban. 
 
Magyarországon most éppen a Rossmann jelentette be, hogy Üllőn újabb csúcstechnológiás raktárközpontot, illetve irodát létesítenek. A vállalat közel 20 milliárd forintból valósítja meg az innovációt. 
 
Az új üllői központban közel 30 ezer négyzetméteres raktárat építenek, az irodák területe pedig a 4 ezer négyzetmétert is meghaladja majd. A rendkívül fejlett, félautomata raktári megoldások kiépítése várhatóan 2 év múlva fejeződnek be.
 
Forrás: MTI, Rossmann
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.