2024. 01. 29. - 11:25

Mesterséges intelligencia appot fejleszt az IKEA

Mesterséges intelligencia appot fejleszt az IKEA

Az IKEA Magyarország 2024 májusában indítja el csúcstechnológiás alapokkal rendelkező applikációját.

Az otthonunk kialakítása mindig is fontos része volt az életünknek, most pedig a digitális korban az IKEA egy lépéssel képes lehet megelőzni minden versenytársat. A cég olyan mesterséges intelligencia alapú alkalmazást tervez, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy virtuálisan megtervezzék otthonukat.
 
Az applikáció IKEA Kreatív néven fog debütálni Magyarországon és várhatóan óriási népszerűség örvend majd. Az applikáció mesterséges intelligenciája képes lesz felismerni az egyes térbeli elemeket és optimalizálni az elrendezést az adott terület jellemzőinek megfelelően.
 
ikea_Torzs
Csúcstechnológiás online fejlesztés az IKEA rendszerében
 
A cégcsoport egyébként éppen a napokban közölte, hogy árbevételük folyamatosan növekszik, illetve az online leadott vásárlások összértéke is egyre több. Az egy vásárlóra jutó átlagos költési összeg az áruházakban 28 500 Ft, míg az internetes vásárlásoknál több mint 80 000 forint.
 
Ezek az adatok is megerősítik azt a tényt, hogy a digitalizáció és az online világ egyre fontosabb része életünknek, az IKEA digitális innovációja pedig valóban egy komoly erő lehet a versenyképességüket nézve.
 
Forrás: MTI, IKEA
 
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.