2024. 07. 11. - 09:20

Nem lesz többet Balaton Sound

Nem lesz többet Balaton Sound

Már a tóparti bulisorozat első napjaiban lehetett hallani pletykákat, miszerint nem lesz többet Balaton Sound – most kiderült, a szerződés valóban lejárt Zamárdi és a fesztivál között.

Nem várható több Balaton Sound rendezvény – már az idei fesztivál első napjaiban elterjedt a hír, hogy ez  lehet az utolsó, s ez beigazolódni látszik – tudatta a blikk.hu.
 
Nem rendezik meg jövőre a híres Balaton-parti bulisorozatot, mivel a szerződés lejárt a neki helyet adó Zamárdi és a fesztivál között.
 
A rendezvény sajtófőnöke azt mondta: „A Sound jövőjével kapcsolatos pletyka hozzánk is eljutott, ezzel nem is szeretnénk foglalkozni, de nincs is napirenden ez a téma, jelenleg az idei fesztiváljainkra koncentrálunk, ez a legfontosabb.”
 
Nem várható több Balaton Sound rendezvény
Nem várható több Balaton Sound rendezvény
 
Zamárdi legutóbbi képviselő-testületi ülésén azonban ott volt a szervezők képviselője is. Az ülésen kimondták: az idei volt az utolsó Balaton Sound – írta meg a sonline.hu.
 
A Balaton-parti település polgármestere, Csákovics Gyula tájékoztatása szerint lejárt a szerződésük a szervezőkkel. Abban 2024-ig volt lehetőségük arra, hogy a Balaton Sound-ot megtartsák, ilyen értelemben tehát ez volt az utolsó fesztivál, amit itt megrendezhettek.
 
Zamárdi polgármestere hozzátette, minden újabb szerződésről az újonnan felálló testületnek kell tárgyalnia. Az önkormányzattal kötött szerződés úgy van kialakítva, ahogyan azt a zamárdiak kérték egy, 2023-ban megrendezett közvélemény-kutatás eredménye alapján – írta a sonline.hu.
 
A Sziget Zrt. ugyanakkor azt kérte az önkormányzattól, hogy később rendezhessék meg a fesztivált, s emiatt Zamárdinak a rögzített 150 millió forint felett további 20 milliót fizettek.
 
Természetesen nem kizárt, hogy lesz a Balaton Sound helyett valami más, de Csákovics Gyula nem erősítette meg a felröppent hírt, miszerint a kolozsvári Untold töltené be a fesztivál helyét a jövőben – írta meg a sonline.hu.
 
Fotó: Youtube
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.