2023. 12. 07. - 10:40

Önműködő targonca-robotok telepítése várható hazánkban

Önműködő targonca-robotok telepítése várható hazánkban

Új generációs raktár-automatizálási projektet nyert el egy hazai vállalat, mely jelentős előrelépést érhet el a raktár-digitalizáció terén.

Komoly raktár-digitalizációs projektet sikerült elnyernie a Gloster Networks Kft-nek, amely a Gloster Infokommunikációs Nyrt. leányvállalata. A projektet egy neves globális multinacionális gyártócég hazai képviselete hirdette meg.
 
Ennek keretében a Gloster a gyártó vállalat raktáraiban önműködő targonca-robotokat telepíthet, együttműködésbe az ALEF Distribution Kft.-vel – tudatta az itbusiness.hu.
 
Mindez az emberi munkát jelentős mértékben csökkenti, növelve egyben a munkahelyi biztonságot is. A raktári műveleteket a targonca-robotokkal nagymértékben automatizálják.
 
Új generációs raktár-automatizálási projektet nyert el egy hazai vállalat
Új generációs raktár-automatizálási projektet nyert el egy hazai vállalat
 
A speciális önjáró robotokkal immár 0-24 órában lehet majd dolgozni. Intelligens szenzorokkal, algoritmusokkal működnek, mesterséges intelligencia segíti őket a döntéshozatalban.
 
Felgyorsítják az anyagmozgatást, de emellett hatékonyság- és rugalmasságnövelő hatásuk is van a raktári műveletekben. A telepítendő robotok AMR-nek számítanak, vagyis az Autonóm Mobil Robot kategóriába tartoznak – írta meg az itbusiness.hu.
 
Fotó: Facebook.com/glosterinfokom
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.