2023. 12. 27. - 10:00

Óriásberuházásokkal modernizál a NKFIH

Óriásberuházásokkal modernizál a NKFIH

Jól sikerült az egyik legújabb 2023-as magyar pályázat - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM).

Az innováció és a fejlesztés kulcsszerepet játszik minden szektorban Magyarországon. Az innovációs projektek és pályázatok nemcsak az új termékek vagy szolgáltatások létrehozását eredményezhetik, hanem az olyan megoldások kitalálását is, amelyekkel hatékonyabban lehet átlendülni a kihívásokon. 
 
Az ehhez hasonló pályázatok nélkülözhetetlenek a változó világban való előrelépéshez és a fenntartható fejlődéshez. Továbbá, ezek a beruházások hozzájárulnak az új munkahelyek létrehozásához és a gazdasági növekedéshez. Mindezek mellett a fejlesztési pályázatok új piacokat is teremtenek a vállalkozók számára. 
 
palyazat_Torzs
Szükség van az ehhez hasonló pályázatokra
 
A Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) épp most jelentette be, hogy rendkívül sikeresen zárult a pár hónapja kiírt Fókuszterületi innovációs pályázat, amelyet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) írt ki. Az NKFIH szakemberei összesen 31 milliárd forint értékben ítéltek meg támogatást a pályázó cégeknek. A pályázaton összesen 56 projekt kapott zöld utat. 
 
Ahhoz, hogy lépést tartsunk a gyorsan digitalizálódó világgal, elengedhetetlen, hogy Magyarország támogassa és ösztönözze a technológiai fejlesztést, erre pedig kiváló lépés ez a pályázat.
 
Forrás: KIM
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.