2024. 04. 11. - 07:15

Robotterápiás Centrum nyílt a Bethesda Gyermekkórházban

Robotterápiás Centrum nyílt a Bethesda Gyermekkórházban

Nagy hírt jelentett be a Bethesda Gyermekkórház a közösségi oldalán: megnyitották a Robotterápiás Centrumot.

Innovatív technológiákon alapuló robotterápiás eszközök is segítik mostantól a kicsik gyógyulását a budapesti Bethesda Gyermekkórházban.
 
Az intézmény Facebook-oldalán jelentette be, hogy megnyitották Robotterápiás Centrumukat. A bejegyzés szerint a speciális eszközök április elején kerültek a birtokukba.
 
Robotterápiás Centrum nyílt a Bethesda Gyermekkórházban
Robotterápiás Centrum nyílt a Bethesda Gyermekkórházban
 
„A Bethesda Gyermekkórházban minden évben több száz súlyos agy-, koponya-, gerincvelő-, traumás-, illetve égési sérült, valamint neurológiai betegségben szenvedő gyermek rehabilitációja zajlik. Az ő minél hatékonyabb és gyorsabb gyógyulásukat segítik a most beszerzett, fejlett technológián alapuló, speciális eszközök, amik múlt héten kerültek bemutatásra ünnepélyes átadó keretében” – áll a közösségi bejegyzésben.
 
A Bethesda kórház hozzátette: mindig is nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a rehabilitációt gyermekkorban minden esetben minél játékosabb formában végezzék, de számukra egyre nagyobb kihívást jelentett lekötni azon generáció figyelmét, akik idejük jó részét elektronikus eszközök képernyői előtt töltik.
 
Remélik, hogy az interaktív, számítógépes eszközök alkalmazásával ez is könnyebbé válik – tudatta a kórház.
 
Fotó: Facebook.com/BethesdaGyermekkorhaz
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.