2024. 01. 08. - 15:38

Szoftverfejlesztési megállapodás hazánkban

Szoftverfejlesztési megállapodás hazánkban

Két komoly szervezet kötött partneri megállapodást az informatika és a mesterséges intelligencia területén Magyarországon. 

Az idei év elején együttműködési megállapodást írt alá 2 jelentős informatikai vállalat Magyarországon. A szóban forgó cégek a Delta Systems Kft., valamint az Evosoft Hungary Kft. 
 
Az Evosoft Hungary Kft. Magyarországon az egyik piacvezetőnek számít a szoftverfejlesztés iparágában, míg a Delta Systems Kft. hazánk egyik legjelentősebb rendszerintegrátor szervezete. 
 
it_beruhazas_torzs
Újabb informatikai beruházások indulhatnak a megállapodás értelmében, még magasabb színvonalon
 
A partneri megállapodás fő előnye Magyarországra nézve, hogy ezentúl sokkal jelentősebb informatikai és mesterséges intelligencia alapú fejlesztések indulhatnak hazánkban, amelyek új munkahelyeket teremthetnek és a versenyképességet is növelhetik.
 
A vállalatok célja, hogy együtt meghatározó szereplővé váljanak az Ipar 4.0 technológiákat tekintve. A megállapodás és a közös munka eredményeként a 2 cégcsoport sokkal magasabb színvonalon tudja majd ellátni a megrendeléseket, ez pedig több iparágnak is előnyére válhat majd. 
 
Forrás: MTI
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.