2024. 01. 15. - 10:14

További fejlesztéseket tervez a BYD hazánkban

További fejlesztéseket tervez a BYD hazánkban

A zöld jövő szempontjából egy fontos lépést jelentett be a BYD autógyártó vállalat Magyarországon. 

A fenntarthatóság és az elektromos közlekedés terén bekövetkező globális átalakulásban Magyarország egyre fontosabb szerepet játszik. Az elektromos autógyártó vállalatok aktív jelenléte és további terjeszkedése hazánkban kulcsfontosságú lesz a zöld jövő kialakítása miatt.
 
Az elektromos autógyártók terjeszkedése további munkahelyeket teremthet Magyarországon a jövőben. Az ehhez kapcsolódó beruházások révén a vállalatok hozzájárulnak a munkanélküliség csökkentéséhez és a gazdasági versenyképesség fokozásához.
 
byd_torzs
Terjeszkednek az elektromos autógyártó cégek hazánkban
 
Ezenkívül az elektromos jármű technológiához szükséges szaktudás fejlesztése tovább vonzza a magasan képzett munkaerőt Magyarországra. Az elektromos járműgyártók terjedése elősegítheti az infrastrukturális fejlesztést is belföldön, mindemellett pedig a városi mobilitást is jóval fenntarthatóbbá tudják tenni. 
 
Magyarországon most éppen a BYD kínai járműgyártó vállalat jelentette be, hogy tovább erősíti jelenlétét az országban, mivel stratégiai megállapodást írtak alá a Schiller Autó Család Zrt. cégcsoporttal. Az együttműködés célja, hogy innovatív elektromos autókat tudjanak kínálni Magyarországon. 
 
Forrás: MTI, BYD
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.