2024. 01. 24. - 10:35

Újabb digitális újítások a közügyekben

Újabb digitális újítások a közügyekben

Rövid időn belül már okostelefonokkal is el tudunk intézni számos állami szolgáltatást. 

A technológia rohamos fejlődése az állami ügyintézést is forradalmasítja. Az okostelefonoknak köszönhetően az állampolgárok hamarosan gyorsan és kényelmesen intézhetik állami ügyeiket bármikor és bárhonnan.
 
Az okostelefonok lehetővé teszik a lakosság számára, hogy a világ bármely pontjáról el tudják majd intézni az állami teendőket. Nem szükséges majd hosszú sorokban várni a hivatalokban vagy adott helyszínen tartózkodni az ügyintézéshez. Az okostelefonokkal az állampolgárok egy egyszerű érintéssel vagy kattintással intézhetik ügyeiket, akár otthon, akár útközben.
 
kozugy_torzs
Hamarosan újabb állami teendőket tudunk okostelefonról intézni
 
Az alkalmazások és online platformok segítségével az emberek könnyen kitölthetik az űrlapokat, gyorsan információkat kaphatnak, majd akár pár perc alatt elküldhetik kérelmeiket vagy dokumentumaikat. Ez nem csak időt takarít meg mindenkinek, hanem gyorsabb válaszokat is eredményez az állami intézményektől.
 
A Digitális Állampolgárság Program munkatársai szerint a legújabb digitális fejlesztés hamarosan elérhető lesz Magyarországon is. A gyorsabb és digitálisabb állami világ alapjai már megvannak, hiszen az elmúlt évtizedben rengeteg technológiai és informatikai innováció történt a közügyek intézésével kapcsolatban.
 
Forrás: MTI
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.