2023. 12. 18. - 16:01

Újabb digitalizáció a SE klinikáin

Újabb digitalizáció a SE klinikáin

Most éppen a Semmelweis Egyetem (SE) Gyermekgyógyászati Klinikáján kezdődik digitalizációs beruházás. 

Manapság a modern egészségügyi ellátás óriási változásokon megy keresztül, az informatikai és digitális beruházások pedig létfontosságúak lettek az egészségügyi intézmények hatékony működése, valamint a betegek számára nyújtott ellátás miatt.
 
A modern technológia és a digitalizáció megjelenése a kórházakban ma már nem csupán egy opcionális lehetőség, hanem kritikus tényező a betegbiztonság, az adatkezelés és a diagnózisok pontossága szempontjából.
 
se_digi_torzs
Újabb digitális beruházás az egészségügyben
 
A fejlett informatikai rendszerek lehetővé teszik az orvosok és ápolók számára, hogy gyorsabban és pontosabban hozzáférjenek a betegek adataihoz, továbbá a pontos diagnózist is extra gyorsan tudják megállapítani a mesterséges intelligencia használatával. 
 
Magyarországon most éppen a Semmelweis Egyetem (SE) Gyermekgyógyászati Klinikáján történtek digitalizációs fejlesztések, köszönhetően a 4iG csoport 50 millió forintos támogatásának. 
 
Az innováció eredményeképp új digitális eszközöket kap a klinika, illetve a várótermi tájékoztatás is megújul, valamint digitalizálódik.
 
Forrás: MTI
CS.SZ. 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.