2024. 03. 11. - 08:56

Újabb robotfejlesztés hazánkban

Újabb robotfejlesztés hazánkban

Mintegy 500 millió forintból hajtott végre innovációt Magyarországon a Csaba-Berényi Gépgyártó Kft.

A gépgyártó szektorokban a folyamatos innováció és a hatékonyság növelése nélkülözhetetlen az versenyképesség megőrzése érdekében, a robot fejlesztések és az automatizálás pedig nagyban megkönnyítik ezt.
 
Magyarországon most éppen a Csaba-Berényi Gépgyártó Kft. hajtott végre egy közel félmilliárd forintos technológiai innovációt és eszközfejlesztési projektet. A vállalat Mezőberényben tevékenykedik és főleg acélszerkezetek, valamint gépalkatrészek készítésével foglalkozik.  
 
robotecella_torzs
Ismét robotot szerzett be egy magyar vállalat
 
A cég ultramodern ívhegesztő robot cellákat is vásárolt, amelynek eredményeképpen a jövőben jóval hatékonyabb, gyorsabb és precízebb munkálatokat tudnak végezni. 
 
Az ívhegesztő robotcellák olyan automatizált rendszerek, amelyeket az iparban széles körben tudnak alkalmazni a hegesztési munkálatokban. Ezek a típusú robotcellák még hatékonyabban képesek elvégezni a hegesztési feladatokat a gyártás során, így pedig számos további előnnyel járnak a cégek számára.
 
A robotok már-már hibátlanul képesek elvégezni a hegesztési teendőket, így képesek a selejt termékek számát is minimalizálni. 
 
Forrás: MTI
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.