2024. 02. 05. - 12:17

Vizsgálati központot fejlesztettek Miskolcon

Vizsgálati központot fejlesztettek Miskolcon

Közel 130 millió forintból épült ki Miskolcon egy csúcstechnológiás létesítmény. 

Mintegy 130 millió forintot fordított arra a Bonus Schild Kft., hogy egy vadonatúj vizsgálati és logisztikai létesítményt építsen ki a Diósgyőri Ipari Parkban. A vállalat az elektromos járművek töltőihez kapcsolódóan építette ki a központot. 
 
A Bonus Schild Kft. főleg gyengeáramú rendszerek üzemeltetésével, kivitelezésével, illetve tervezésével foglalkozik és európai uniós támogatást is kaptak a csúcstechnológiás beruházás sikeres elvégzéséhez.
 
diosgyor_e_car_torzs
Újabb elektromos autókhoz köthető fejlesztés hazánkban
 
A beruházás által létrejött Magyarország egyik legmodernebb gépjármű hálózati töltő központja. A közel 200 négyzetméteren elterülő létesítmény nem csak a töltő eszközök raktározására nyújt kiváló megoldást, hanem a forgalmazásra, a vizsgálatra, illetve a forgalomba hozatalra is. 
 
Az innováció további fontos részei voltak az infrastrukturális fejlesztések is, amelynek értelmében különféle technológiai eszközöket is beszerzett a cég. Ennek eredményeképp árbevétel növekedésre számít a vállalat a jövőben.
 
A Bonus Schild Kft. mindezek mellett új csomagológépet, elektromos targoncát és ultramodern mérőműszereket szerzett be, hogy eleget tegyenek a manapság tapasztalható digitális változásoknak.
 
Forrás: MTI
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.