2012. 04. 26. - 07:43

A Megasztár6 ellátogatott a Frizbi adásába is!

 A Megasztár6 ellátogatott a Frizbi adásába is!

A Megasztár 3 zsűritagja ellátogatott a Frizbibe!

videó forrása: TV2

 A Megasztár6 három zsűritagja ellátogatott a Frizbibe!

Hajdú Pétert sem hagyta hidegen a Megasztár, s ezért meghívta műsorába Bereczki Zoltánt, Bochkor Gábort és Mester Tamást. Így fény derülhetett olyan kis kulissza titkokra, amelyek a Megasztár adásába már nem férnek bele, hiszen az elsősorban nem a zsűritagokról, hanem a tehetségekről, a versenyzőkről szól.

A Megasztár 6 zsűri három férfitagja nem hagyja magát, alaposan megdolgozza Hajdú Pétert is. Kemény meccsnek nézhetünk elébe. Vajon még értékelés, véleményezés is lesz? Ki nyomja meg Hajdúnak a zöld lámpát először? Vagy a zsűri most nem zsűri lesz, hanem előadó?

 A Megasztár6 három zsűritagja ellátogatott a Frizbibe!


Őrülten tombol a Megasztár láz, a zsűri férfi tagjai érkeznek vasárnap este Hajdú Péterhez a Frizibibe. Kiderül, van-e már személyes kedvencük, kiért vérzik a szívük, és az is, mit keres a répa az asztalon.

 

Hogyan került oda? Ki vitte és miért? Gyanús nekem! Verziók, amik szóba jönnek: valaki nagyon szereti a répát, valaki vega, valaki valamit szemlélteni akar.

Bele sem gondolok, hogy mit, mert jöhet mindjárt akár a 18 éven felüli karika! Megasztár zsűrijéből itt van a három kemény, macsó: Bereczki Zoltán, Bochkor Gábor, és Mester Tamás!

 

Forrás: TV2 Frizbi - Hajdú Péterrel

-gg-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.