2012. 07. 07. - 06:22

Osvárt Andrea gondolatai

 Osvárt Andrea gondolatai

Osvárt Andrea vallott életéről
Videó forrása: TV2 Frizbi Hajdú Péterrel

 Osvárt Andrea vallott életéről a Frizbi adásában Hajdú Péternek

Vasárnap este járt Hajdú Péternél a Frizbiben Osvárt Andrea, aki együtt játszott Brad Pittel és még nagyon-nagyon sok világsztárral. Megtudhattuk, hogy jelenleg Rómában és Los Angelesben is bérel lakást Osvárt Andrea, s van ügynöke, menedzsere, ügyvédje, illetve még sajtósa.

Teljesen egyedül fizet mindent, kb. tízszer drágább minden számára, mintha itthon lenne, itthon élne. Andrea fogná fel tragédiaként, ha nem lenne gyereke, de szeretne mindenképpen egy kisbabát. Nagyon vágyik rá.

 

Osvárt Andreának már volt alkalma rossz rendezővel dolgozni, ma már pont ezért nem kezd munkát már akárkivel. Egyelőre Andrea nem tudja, hogy civil vagy szakmabeli pár lenne neki az igazi. Még nem döntött, hiszen majd a szerelem fogja befolyásolni ezt a kérdést legjobban.

 

Alapvetően fontos neki, leendő szerelme és párja tudja meg először, milyen nehéz színésznőnek lenni és ebben támogassa is. Álljon mellette ne csak a jóban, hanem a nehéz helyzetekben, a rosszban, esetleges fájdalmakban és csalódásokban is.

Osvárt Andrea  a Frizbi adásában

Osvárt Andrea a Frizbi adásában

Forrás: TV2 Frizbi Hajdú Péterrel

-gg-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.