2021. 02. 22. - 08:30

„Szomorú, de megkönnyebbült” - Kim Kardashian és Kanye West valóban válik

„Szomorú, de megkönnyebbült” - Kim Kardashian és Kanye West valóban válik

Bár a hír már hetek óta kering, most biztossá vált: Kim Kardashian benyújtotta a válókeresetet, elválnak útjaik Kanye Westtel.

Hét év házasság után benyújtotta a válókeresetet Kim Kardashian Kanye Westtel szemben. A 40 esztendős valóságshow-sztár és üzletasszony – aki jelenleg jogásznak is tanul – végül meglépte a dolgot, melyről hetek óta keringenek a pletykák. Kim Kardashian és Kanye West
 
A TMZ.com úgy tudja, a dokumentumok alapján a híres pár közös felügyeletet szeretne fenntartani gyermekei felett, ebben tökéletesen egyetértenek.
 
Kimnek és Kanye-nek négy közös gyermeke született, két lány és két fiú. North 7, Saint 5, Chicago 3 éves, míg a pici fiú, Psalm csupán 21 hónapos.
 
Úgy tudni, a sztárpár egyéb részleteket illetően is gyors megegyezésre számít.
 
Egy forrás az E!News-nak azt mondta: Kim határozottan szomorú, de meg is könnyebbült.
 
Magabiztosnak érzi magát a döntését illetően, úgy véli, ez lesz a legjobb neki és a családjának. Valójában már hónapok óta úgy érzi magát, mintha elvált volna. Mostmár továbbléphet.
 
Kim Kardashian és Kanye West valóban több hónapja külön él: Kim Los Angelesben, míg Kanye Wyomingban.
Mint azt egy bennfentes állítja: nincs semmilyen harmadik fél, nem ez vezetett a váláshoz. Kim egyszerűen belefáradt a várakozásba, az újabb és újabb esély-adásba.
 
Úgy tudni, legidősebb lányuk, North ért valamit a helyzetből, de minthogy a gyerekek sokat látták külön a szüleiket, ez talán annyira nem is meglepő. Kim azt mondta nekik: szereti az apjukat, de együtt élni már nem tud vele.
 
A TMZ egyébként úgy értesült: a házaspár esküvője előtt szerződést is kötött, így kevésbé lesz min egyezkedniük.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.