2021. 05. 21. - 08:00

A$AP Rocky: Rihanna az igazi

A$AP Rocky: Rihanna az igazi

A sikeres énekesnő kedvese, A$AP Rocky meg van győződve róla, hogy Rihanna számára a nagy Ő. A sztárpáros kapcsolata egyre komolyabb.

A jelek szerint igencsak egymásra talált Rihanna és szintén zenész kedvese, A$AP Rocky. A 32 esztendős rapper úgy érzi, az énekesnő az igazi a számára. Rihanna és ASAP Rocky
 
Bevallotta, az élete sokkal jobb, amióta Rihanna mellette van, s határozottan állítja: ha érzed, akkor érzed, hogy megtaláltad a nagy Őt.
 
A$AP Rocky a közelmúltban Barbadosra látogatott, Rihanna szülőföldjére, s mint mondta: olyan érzése volt, mintha hazatérne, ami nagyon megható élmény volt számára.
 
„Mindig szerettem volna elképzelni, milyen lehetett az apámnak, mielőtt Amerikába érkezett. Jártam pár helyen Barbadoson, s akár hiszitek, akár nem, volt abban valami nosztalgikus. Idegen, mégis ismerős” – vallotta A$AP Rocky, akinek gyökerei szintén Barbadosra nyúlnak vissza.
 
A rapper már most sem zárja ki, hogy családot alapítson, sőt nagyon szeretne apa lenni.
 
Rihanna és A$AP Rocky a karácsonyt töltötte az énekesnő barbadosi famíliájánál - a közös ünnepet egyértelműnek tartották.
 
A két sztár egyébként régebbről ismerte már egymást a munkán keresztül, így sosem volt kérdés számukra, hogy jól kijönnek egymással. Aztán komolyabbra fordult a dolog.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.