2019. 02. 21. - 18:25

A lánykérésről beszélt Kylie Jenner

A lánykérésről beszélt Kylie Jenner

Megtörte a csendet a híresség, akiről hónapok óta azt pletykálják, hogy kedvese megkérte a kezét.

Kylie Jenner és szerelme, Travis Scott két évvel ezelőtt kezdtek el randizni, majd nem sokkal később mindenkit megdöbbentett a hír, miszerint a celebnő állapotos. Mostanra közös gyermekük egy éves lett, szüleik pedig kimondhatatlanul boldogok együtt. Nem csoda, hogy megállás nélkül azt pletykálják, hogy a sztárpár esküvőre készül és már az eljegyzésen is túl vannak. A napokban azonban Kylie megszólalt a lánykéréssel kapcsolatban.
 
kylie_jenner_01
A lánykérésről beszélt Kylie Jenner

Mint mondta, úgy tűnik, hogy Travis megkéri majd a kezem, de ez még nem történt meg. Amennyiben így lesz, azt mindenkivel közölni fogja.

Kylie kitért egyebek mellett a családalapításra is. Úgy fogalmazott, hogy mindig is arra vágyott, hogy fiatal édesanya legyen. Nos, úgy tűnik, hogy ez az álma már valóra vált. Végre pedig az is kiderült, hogy Travis egyelőre nem jegyezte el a hírességet, de együtt tervezik továbbra is a jövőt.
 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.