2021. 05. 31. - 09:53

A legnépszerűbb magyar sportolók az Instagramon

A legnépszerűbb magyar sportolók az Instagramon
Mióta a Facebook és az Instagram meghódította a világot, a követésszám lett a népszerűség mértékegysége. Ezúttal az utóbbi tekintetében vettük szemügyre a legnépszerűbb magyar sportolókat.
Ezt a listát hosszú évek óta Dzsudzsák Balázs vezeti és hiába tért vissza az NB 2-be, a közelébe se tud férkőzni senki az Instagram követők számában. A DVSC labdarúgója jelenleg 1 millió követővel rendelkezik, volt már ennél több is, de az első helye még biztosan nem lesz sokáig veszélyben. Dzsudzsák sima első helye természetesen a hosszú légióskodásnak köszönhető, egy 2019-es statisztika alapján az 1 milliós követő táborból mindössze 31 ezer magyar van. 
 
A második legnépszerűbb magyar sportoló Hosszú Katinka, ez sem sorolható a meglepetés kategóriába, a 22Bet bónusz adatai alapján a 3-szoros olimpiai bajnok úszónak csak pár ezer követő kell ahhoz, hogy elérje a 400 ezres számot. Katinka egyébként nemcsak a népszerűségi listán foglal el ilyen előkelő helyet: jelenleg ő a legértékesebb magyar sportoló Milák Kristóf és Gulácsi Péter előtt.
 
pr_cikk_torzs
A közösségi médiában már a népszerűséget is követhetjük
 
A harmadik helyet Szoboszlai Dominik szerezte meg a versenyben és jelenleg ő a legesélyesebb arra, hogy pár éven belül elérje Dzsudzsákot. A magyar válogatott 20 éves sztárjának azonban arra is nagy esélye van, hogy bőven túlszárnyalja őt. Szoboszlai a magyar szurkolók körében sem mondható olyan megosztó személynek, mint amilyen Dzsudzsák Balázs volt, így a jelenlegi 246 ezer követője mellé biztosan sokan fognak még csatlakozni. 
 
A negyedik helyen Babos Tímea található, akinek pár napja sajnos nem sikerült beverekednie magát a Roland Garros főtáblájára egyéniben. Ettől függetlenül már évek óta az egyik legsikeresebb magyar női teniszező, így nem akkor meglepetés, hogy 170 ezer követővel befutott a 4. helyre
 
Ha nem csak a magyar sportolókat vizsgáljuk, akkor kimagaslóan Cristiano Ronaldo a legnépszerűbb a világon, egyébként nem csak a sportolók között. A Bwin magyar oldal adatai alapján csaknem 100 millióval kevesebb követője van Lionel Messinek, a harmadik legnépszerűbb sportoló pedig Neymar.
 
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.