2011. 02. 06. - 14:57

A Miss Alpok Adria Szépségversenyről mesél nekünk Prauda Edina!

A Miss Alpok Adria Szépségversenyről mesél nekünk Prauda Edina!
Miss Alpe Adria International - a közép-európai szépség szimbóluma!

Miss Alpok Adria Szépségverseny január 29-i győztesei:I. helyezett: Barta Zsanett, 18 éves - Jász- Nagykun- Szolnok Megye  II. helyezett: Botos Zsófia, 23 éves - Budapest  III. helyezett: Jónás Anna, 22 éves - Komárom-Esztergom Megye

Kedves Edina! Kérem, mutassa be nekünk a nemzetközi verseny licence tulajdonost! Szeretnénk többet tudni a Miss Alpok Adria Szépségversenyekről!

1996 óta a Miss Alpok Adria versenyt a lajstromozott védjegy kizárólagos tulajdonosa, az udinei GierrePi ügynökség szervezi, a résztvevő országokból érkező különböző partnercégek együttműködésével. A licence tulajdonos: Paolo Gruden.

Röviden a versenyről:
„Miss Alpe Adria International - a közép-európai szépség szimbóluma.

A verseny már 23 éve újra és újra képes felkelteni a közönség érdeklődését és a média részéről is megkap minden szükséges támogatást. Az ORF és a Canale5 , a Raiuno és a Hrt, és Magyarországon a Duna TV, vagyis a Közép-Európában fogható legjelentősebb televíziós csatornák a hírekben, valamint interjúkban és különböző különkiadásokban is beszámolnak a verseny eseményeiről. Ezen kívül a közigazgatási szervek és a privát szponzorok folyamatos támogatása is megerősíti az egyre inkább növekedni és fejlődni rendeltetett kezdeményezés jelentőségét.


2006 óta a verseny az Alpok Adria Munkaközösség támogatását is élvezi. A résztvevők

I. helyezett: Barta Zsanett, 18 éves - Jász- Nagykun- Szolnok Megye - Miss Alpok Adria Szépségverseny!az Alpok Adria Közösség országaiból (Olaszország, Németország, Szlovénia, Horvátország, Ausztria, Magyarország, Svájc), valamint a Szlovák Köztársaságból érkeznek. Magyarországon 2001-től kizárólagos szerződésben a rendezés jogát átadta Prauda Edinának. (Aki a Megye Szépe & Miss Alpok Adria versenysorozat főszervezője)

A selejtezőket minden résztvevő országban a tavasztól őszig terjedő időszakban rendezik meg. A többfordulós, országos szintű selejtezők során minden ország 3 jelöltet választ, akiket benevez a Nemzetközi Döntőre. „
(Paolo Gruden)


Hány éve dolgozik ennek a szépségversenynek az élén? Van olyan vezető, aki már ilyen hosszú időszakot töltött el a Miss Alpok Adriánál? A mostani már hányadik verseny volt?

2001-től szervezem a versenyt Magyarországon. Igen, a többi országok szervezői is egy-két kivétellel mind úgymond régiek....jó viszonyban vagyunk, így mindig várjuk a nemzetközi döntőt, hogy újra találkoztassunk, hiszen évente csak egyszer adódik erre alkalom. Igaz mindig kíváncsian várnak és félve is, mert tudják, hogy minden évben szép lányokat viszek... Az idei verseny, ha jól számolom a 10. volt, amit én szerveztem.

(az interjút folytatjuk!)

-gg-

Miss Alpok Adria Szépségverseny győztesei!

Miss Alpok Adria Szépségverseny győztesei!


Népviseletes nyitány - Miss Alpok Adria Szépségverseny

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.