2013. 08. 16. - 10:43

A világ legszebb nője és Sarka Kata

A világ legszebb nője és Sarka Kata
Királynői feladatainak eleget téve Magyarországra látogatott a világ legszebb nője. Idegenvezetője nem más volt, mint Sarka Kata.
Sarka Kata idegenvezetőnek állt! ( Videó forrása: www.tv2.hu )

A világ legszebb nőjének választott Yu Wenxia királynői feladatainak eleget téve Magyarországra látogatott, ahol a magyar szépségkirálynő, Rákosi Annamária és Sarka Kata idegenvezetésével megmutatták neki Magyarországot. Yu azért érkezett hazánkba, hogy itt is elvégezze fontos teendőit és ebben a két gyönyörű hölgy volt segítségére. "Kedden érkeztem és szinte már mindent láttam, végig fotóztam is, gyönyörű a város és nagyon finomak a magyar ételek" - nyilatkozta Yu.

A világ legszebb nője Magyarországra látogatott
Yu Wenxia, a világ legszebb nője Magyarországra látogatott

A sok feladat elvégzése mellett ellátták királynői feladataikat is és izgalmas programokat szerveztek. Ajándékot is vittek az egyik gyermekklinikára, ahol minden beteget meglátogattak és játszottak velük. "Körbeutazom a világot, így ahol csak tudok, segítek, de a legfontosabb, hogy megismerjek más kultúrákat, embereket és persze ők is megismerjenek engem" - emeltek ki Wenxia. A 24 éves lány nem hagyta el rögtön Kínát, de az elmúlt egy évben már 17 országban járt!

A szépségkirálynő két gyönyörű hölggyel ismerhette meg Magyarországot
Yu Kata és Annamária vezetésével fantasztikus programokban vett részt

A világ legszebb hölgye elárulta, hogy még nagyon sok feladata van más országokban is, ezért igyekszik ezeket maradéktalanul ellátni. A tanulással és a nyitottsággal igazán jól halad Yu, hiszen a 7 országból igyekezett minél több dolgot elsajátítani. Szeptemberben lesz Balin a Miss World Szépségkirálynő választás, ahol Annamáriának Yu szerint rendkívül jó esélyei vannak a nyerésre. Izgatottan várjuk, hogyan is alakul a két szépségkirálynő élete.

G.R.


 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.