2021. 07. 19. - 08:15

Adele-nek új kedvese van?

Adele-nek új kedvese van?

A jelek szerint a sikeres énekesnő randevúzik valakivel. Adele egy ismert sportügynökkel jelent meg az arizonai Phoenix-ben megrendezett NBA-döntőn a napokban.

Úgy hírlik, új párja van Adele-nek. A népszerű énekesnő 2019-ben vált el férjétől, az üzletember Simon Koneckitől – három év házasság után. Adele
 
Azóta egyedülálló édesanyja most 8 éves kisfiának, Angelo-nak.
 
A 33 esztendős sztár az arizonai Phoenix-ben jelent meg az NBA-döntőn Rich Paul-al, a LeBron James sportügynökével.
 
Többször le is fotózták őket, amint nagyon barátságos hangulatban nevettek és társalogtak egymással a Milwaukee Bucks és a Phoenix Suns közötti kosárlabda-bajnokság 5. mérkőzése során.
 
Paul a kulisszák mögé is elkísérte Adele-t, ahol egy rajongó fotót készített róla és Lil Wayne rapperről.
 
Azt, hogy a románc valós, némileg alátámasztotta az ESPN műsorvezetője, Brian Windhors is, aki a Grammy-díjas énekesnőt Rich Paul „barátnőjeként” emlegette, részletezve: ez az első alkalom, hogy nyilvánosan megjelentek együtt és valószínűleg másnap ez már benne lesz a lapokban, különösen Angliában.
 
Adele-t legutóbb Skepta brit rapperrel hozták hírbe, amikor együtt látták vásárolni őket a kaliforniai San Bernardinoban, de az énekesnő tagadta, hogy barátságnál több lenne köztük.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.