2011. 11. 11. - 05:42

Alekosz az ÖsszeEsküvőkben!

Alekosz az ÖsszeEsküvőkben!
Alekosz és Vája asszony úgy döntöttek, hogy az ÖsszeEsküvőkben keresnek feleséget.

Alekosz az ÖsszeEsküvőkben!

Újabb nagy meglepetés az ÖsszeEsküvőkben. A görög csábító jött, látott és beköltözött! Alekosz és Vája asszony úgy döntöttek, hogy a TV2 képernyőjén, az ÖsszeEsküvőkben keresnek feleséget a valóságshow hősnek. Ez biztosan sokakat nagyon meglep most!

A Frizbi felvételén meséltek csütörtök délután a tervükről. Páratlan biztonsági intézkedések közepette érkezett a TV2 székházához az érdi amorózó. A képek önmagukért beszélnek!

Alekosz lesz nemsokára az ÖsszeEsküvőkben!

A stúdió közönsége először azt hitte, hogy a reality sztár „csak" egy interjú miatt jött el Hajdú Péterhez most. Amikor azonban Alekosz kijelentette, hogy lételeme a játék és szívesen megmérkőzne a TV2 napi reality-jében, a producer emlékeztette a játékszabályokra: nem mehet be egyedül.

 

Alekosz ekkor a kamerák elé szólította az édesanyját, Vája asszonyt, akivel az interjú után máris a budaörsi Rezidencia felé vették az irányt. Nem tudni, hogy Alekosz melyik lányt nézte ki magának, de abban biztosak lehetünk, hogy érkezése fenekestül felforgatja az ÖsszeEsküvők játékosainak életét. Hatalmas meglepetés lesz ez a bent lévő mamáknak, lányoknak és a fiúknak is. Erre biztosan nem számít majd senki. Nézzük a legközelebbi adásban majd a megdöbbent arcokat!

 

-gg-

 

Alekosz és Hajdú Péter kifőzött valamit az ÖsszeEsküvőknek!

Alekosz és Hajdú Péter kifőzött valamit az ÖsszeEsküvőknek!


Egy kis romantikázás az ÖsszeEsküvőkben!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.