2015. 06. 08. - 16:45

Alekosz: Nem vagyok lusta csak kényelmes

Alekosz: Nem vagyok lusta csak kényelmes

Nagy port kavart és sokakat felháborított Alekosz beszélgetése Friderikusz Sándorral, majd jött az újabb sokk, Alekosz interjúja a Mokkában.


Alekos "történelmet" akar írni

Firderikusz Sándor az „Összezárva Friderikusszal” című műsorban töltött el hosszasabb időt Alekosszal, amikor a valósághős szemébe mondta, hogy Ő egy kifejezetten lusta ember. Nem dolgozik és még csak egy kis hajlandóságot sem mutat annak irányába, hogy bármikor is dolgozni szeretne. Az egykori ValóVilág győztes azonban teljesen másként látja a helyzetet és visszautasította Friderikusz vádját, miszerint Ő egy lusta ember volna.

A Mokkában a két műsorvezetőnek elmondta, tény, hogy nem szeret és nem is akar dolgozni, de erre neki nincs is szüksége. Az egyes műsorokban való szereplésekért kellő mennyiségű pénzre tett szert, amelyet ma már csak megfelelő módon kell befektetni ahhoz, hogy ebből a nyereményből hosszú ideig tudja finanszírozni jelenlegi életvitelét. A Mokka interjújában elmondottak hatalmas lavinát indított el és a közösségi oldalakon folyamatosak a viták Alekosszal és Alekosz szavaival kapcsolatban. Érdemes megnézni, mert ezzel az interjúval kapcsolatban mindenkinek van véleménye.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.