2019. 01. 17. - 17:06

Amal és George Clooney újra babát szeretnének?

Amal és George Clooney újra babát szeretnének?

Képzeld, a legfrissebb információk szerint a sztárpár azt tervezi, hogy egy harmadik gyerekekkel bővítik a családot.

Amal és George a sztárok közül az egyik legkedveltebb szerelmes pár, akik a legnagyobb boldogságban élnek csemetéikkel. Arra azonban nagyon ügyelnek, hogy az apróságokat elzárják a nyilvánosság elől. Nagyon még fotót sem lehetett rólunk látni, ugyanis másfél év telt el miután megmutatták az ikreket a nagyvilágnak.
 
Amal és George Clooney újra babát szeretnének?
Amal és George Clooney újra babát szeretnének?
 
A sztárpár azonban úgy tűnik, hogy belejött a gyermeknevelésbe, ugyanis hamarosan szeretnék, ha bővülne a család. Információk szerint Amal örökbe szeretne fogani, méghozzá egy kislányt.
 

Egy közeli ismerősük elárulta, hogy az ügyvédnő mindig is három gyermeket art, de a szervezete ennyi idősen már nem biztos, hogy elbírna még egy terhességet. Ráadásul túl sok időt sem akarnak a gyerekek között. Éppen ezért határoztak úgy, hogy jobbá teszik valakinek az életét és örökbe fogadnak. Egyelőre azonban egyik fél sem nyilatkozott a hírrel kapcsolatban.
 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.