2021. 07. 05. - 08:15

Amber Heardnek gyermeke született

Amber Heardnek gyermeke született

Meghökkentő: eddig titkolta a csinos színésznő, hogy van egy kislánya. Amber Heard most jelentette be, hogy áprilisban anya lett.

Nagy meglepetést okozott a sikeres színésznő a napokban. Amber Heard július elsején közölte Twitter oldalán, hogy április 8-án gyermeke született. Amber Heard a lányával
 
A kislányt Oonagh Paige Heard-nek hívják. A 35 esztendős Amber profi által készített fotókat is közölt, melyeken a karjában tartja a babát.
 
A szöveg, amelyet mellékelt, sok mindenre magyarázatot ad.
 
„Nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatom veletek a hírt. Négy évvel ezelőtt úgy döntöttem, gyereket szeretnék. Saját feltételeim alapján”.
 
Amber Heard azt is elmondta, tisztában van vele, milyen radikális lépés nőként ilyen módon gondolkodni az élet egyik legalapvetőbb dolgáról – a gyermekvállalásról.
 
A színésznő azt is kifejtette: reméli, sokan eljutnak arra a pontra, hogy belássák, a gyermekvállaláshoz „nem feltétlenül kell gyűrű”.
 
Mint írta, egyrészt szeretné fenntartani, hogy a magánélete nem tartozik senkire, másrészt sztárként a megosztott dolgokat is kontrollálni kívánja.
 
Valószínű egyébként, hogy a kislánya második nevét Amber Heard nemrég elhunyt édesanyja, Paige Parsons tiszteletére kapta.  
 
Fotó: Instagram / Twitter
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.