2020. 01. 10. - 08:50

Amy Schumer újabb gyermekre készül

Amy Schumer újabb gyermekre készül

Lombikbébi-kezelésen vesz részt a csinos színésznő. Amy Schumer nyolc hónappal azután vállalja az eljárást, hogy megszületett a kisfia.

Újabb babát vállalna Amy Schumer. A 38 esztendős színésznőnek 8 hónapja született meg első gyermeke férjétől, Chris Fischertől - egy kisfiú, aki a Gene nevet kapta.amy_schumer_chris_fischer_1
 
Amy a napokban jelentette be, hogy jelenleg lombikbébi-eljárásra készül. Több módszert is kipróbálna, hogy testvére lehessen a kisfiának, beleértve a petesejtek lefagyasztását is.
 
A népszerű színésznő az Instagramon tett közzé egy fényképet a hasáról, amelyen láthatóak zúzódások, s megjegyezte: túl van egy héten, amely a lombikbébi-eljárással telt.
 
Amy Schumernek számos sztártársa is jókívánságot írt Instagram oldalára, köztük Selena Gomez.
 
A színésznő első terhessége alatt hyperemesis gravidarum (HG) problémákkal küzdött - súlyos hányingerrel, amely súlycsökkenést és kiszáradást okozott nála -, mellette azonban endometriózisban is szenved, amely szintén nagyon megnehezítette a dolgát fia világrahozatalakor.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.