2017. 12. 05. - 09:00

Angelina Jolie azt hitte, a közös munka megmenti őket

Angelina Jolie azt hitte, a közös munka megmenti őket

A szép színésznő elismerte: abban reménykedett, közös filmjük Brad Pittel majd segít nekik felülemelkedni kommunikációs problémáikon.

Már senki számára nem titok: Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata zátonyra futott, s bár mostanra ismét jó viszonyban vannak, kérdéses, hogy házasságukat valaha helyre tudják-e állítani.

Brad Pitt és Angelina Jolie utólag házasodott össze - gyermekei körében

Brad Pitt és Angelina Jolie utólag házasodott össze - gyermekei körében

Angelina Jolie a közelmúltban beismerte: azt hitte, amikor közös film forgatásába kezdtek Braddel, hogy ez segít majd nekik jobban kommunikálni egymással. A Tengernél című alkotást ő maga rendezte, s egy házasság drámájáról szól.

„Azt gondoltam, úgy ismerkedtünk meg, hogy együtt dolgoztunk és ez jól is működött. Szerettem volna egy komolyabb drámát csinálni Braddel, abban bíztam, ez a kapcsolatunkon is segít majd” – vallotta be a sztár.

A jelek szerint azonban házasságukat mégsem sikerült megmenteni. 2016 szeptemberében egy csúnya családi incidenst követően Angelina beadta a válópert.

A páros egyébként 2005-ben, a Mr. & Mrs. Smith forgatásán ismerkedett meg egymással.

Brad és Angelina hat gyermeket nevelt együtt, az örökbefogadott Maddox 16, Pax 13, Zahara 12 éves, míg vér szerinti csemetéik közül Shiloh 11 esztendős, míg az ikrek, Knox és Vivienne 9 évesek.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Hihetetlen, kivel hozták össze Brad Pittet

Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Angelina Jolie és Brad Pitt újrakezdi?

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.