2021. 05. 13. - 08:20

Angelina Jolie: Hosszú a nemek listája

Angelina Jolie: Hosszú a nemek listája

Jó ideje egyedül van a szép színésznő – Angelina Jolie elárulta, hogy meglehetősen sok "nem" szerepel a listáján, ha randevúpartnert kell választania.

Sok idő és számos tapasztalat áll a sikeres színésznő mögött, Angelina Jolie ezért már pontosan tudja, milyen jellemzőkkel nem szeretne bíbelődni élete során. angelinajolie_001
 
Mint fogalmazott, hosszú azon dolgok listája, amelyekre nemet mond, ezért nehéz randevúpartnert találnia. "Talán egy kicsit válogatós vagyok?" - viccelődött a sztár.
 
Angelina hat gyermeket nevel, akik közül három vér szerinti gyermeke született volt férjétől, Brad Pittől – a 14 éves Shiloh és a 12 esztendős ikrek, Knox és Vivienne -, de együtt nevelték az örökbefogadott Maddoxot (19), Paxot (17) és Zaharát is.
 
Bár aggodalmaskodhatna is, a 46 éves színésznő nem teszi. Hálásnak érzi magát, amiért mindegyik gyermeke talpraesett és nem kell állandóan izgulnia miattuk.
 
Az E!News-nak Angelina azt mondta: hat nagyon ügyes csemetéje van, akikkel igazi csapatot alkotnak. 
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.