2021. 02. 03. - 08:30

Angelina Jolie: Nem tudom, boldog vagyok-e

Angelina Jolie: Nem tudom, boldog vagyok-e

A csinos színésznő a közelmúltban elárulta: még mindig azon dolgozik, hogy boldognak érezze magát. Angelina Jolie bevallotta, nem voltak könnyűek a Brad Pittől való szakítását követő évek.

Meglehetősen nehéz volt az elmúlt néhány év Angelina Jolie számára. A népszerű színésznő a közelmúltban a brit Vogue magazinnak beszélt arról, hogy bár keménynek mutatkozott, Brad Pittel való szakítása óta azon dolgozik, hogy boldognak érezze magát.angelinajolie_001
 
A sztár elismerte, nem tudja, hogy az-e – mióta a különválás lezajlott, arra koncentrál, hogy a családját gyógyítsa, s nem volt ideje igazán arra, hogy a saját boldogságán gondolkodjon.
 
Mint mondta, olyan érzése van, mintha mostanában „térne vissza a vér a testébe”, de még mindig nincs jelen. Bízik benne, hogy hamarosan jelen lesz – ezen dolgozik.
 
Angelina Jolie és Brad Pitt 2016-ban szakított, több mint tízéves kapcsolat és 2 év házasság után.
 
Különválásukat követően a színésznő Cecil B DeMille egykori birtokára költözött, amely mindössze 5 percre van Pitt házától. Vagyis a gyerekeik mindkét szülőjükhöz közel lehetnek.
 
Angelina és Brad hat gyermeket nevel együtt -három vér szerintit, Shiloh-t (14), az ikerpár Vivienne-t és Knoxot (12), valamint az örökbefogadott Maddoxot (19), Paxot (17) és Zaharát (16).
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.