2021. 06. 18. - 08:15

Angelina Jolie régi volt férjével találkozgat

Angelina Jolie régi volt férjével találkozgat

Úgy hírlik, a sikeres színésznő a közelmúltban többször is meglátogatta egykori férjét, Jonny Lee Millert, sőt két fiát is magával vitte.

A jelek szerint újra felvette a kapcsolatot egykori férjével, Jonny Lee Millerrel Angelina Jolie. A szép színésznő meglátogatta őt New Yorkban, az utóbbi időben kétszer is. Jonny Lee Miller
 
A US Sun napilapnak egy bennfentes elmondta: Angelina először csak a 12 éves Knoxot vitte magával, mert úgy érezte, vele könnyebb a barátkozás, másodjára a 17 esztendős Paxot is bemutatta volt férjének.
 
Jonny Lee Miller és Angelina Jolie 1996 és 1999 között volt házas – majd miután 2019-ben elvált harmadik férjétől, Brad Pittől, a színésznő újra felkereste Jonnyt.
 
A 46 esztendős Angelina nem töltött túl sok időt fiaival a nála 2 évvel idősebb sztárnál, de úgy tűnt, mindenki jól érezte magát – árulta el a bennfentes a US Sun-nak.
 
Nem tudni, vajon Angelina Jolie jelenlegi kapcsolata Millerrel romantikus jellegű-e, ám források szerint a színésznő azért is szeretné, hogy fiai jobban megismerjék Jonnyt, mert a férfi New Yorkban él és Pax oda szeretne iskolába járni a közeljövőben.
 
Angelina biztonságosabbnak érezné, ha van egy jó ismerős, akire a gyermek számíthat a közelben.
 
Paxon és Knoxon kívül a sztár még egy nagyfiút nevel, a most 19 éves Maddoxot, illetve három lányt, Zaharát (16), Shiloh-t (15) és Knox ikertestvérét, Vivienne-t.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.