2018. 08. 08. - 08:55

Angelina Jolie szerint Brad Pitt kevés gyerektartást fizet

Angelina Jolie szerint Brad Pitt kevés gyerektartást fizet

Megvádolta Angelina Jolie egykori párját, hogy nem támogatja elég pénzzel a családot. A korábbi, megnyugtató hírek ellenére Angelina és Brad Pitt máig nem rendezte el véglegesen a válást.

Úgy hírlik, közel sincs vége a válási herce-hurcának Angelina Jolie és Brad Pitt között. A korábbi sztárpár 2016 szeptemberében szakított, ám a válást máig nem zárták le véglegesen. Egy forrás az E! News-nak azt mondta, sem a gyermekek felügyelete, sem az anyagiak terén nem sikerült megegyezniük.
 
Angelina Jolie és Brad Pitt máig nem egyezett meg a válás részleteiben
Angelina Jolie és Brad Pitt máig nem egyezett meg a válás részleteiben
 
Angelina ráadásul a közelmúltban azzal vádolta meg Bradet, hogy nem fizet elég gyerektartást. A színésznő ügyvédje a napokban dokumentumot nyújtott be a bíróságra, melyben az áll, hogy Pitt nem különösebben járult hozzá a gyermekek körüli költségekhez a páros szétválása óta.
 
Eszerint már több mint másfél éve. Most kezdeményezik a bíróságon, hogy visszamenőleg is fizessen.
 
S noha a házasság felbontását eredetileg gyorsabban tervezték véghezvinni, úgy tűnik, Jolie és Pitt nincsenek még a megállapodás közelében sem.
 
A színészpárosnak három vér szerinti és három örökbefogadott gyermeke van, a 12 éves Shiloh és a 9 esztendős ikerpár, Vivienne és Knox, valamint a kambodzsai származású Maddox (16), a vietnámi Pax (14) és az etiópiai Zahara (13).
 
Fotó: Instagram
 
B.A.
 
 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.