2018. 03. 13. - 08:30

Anna Faris megtalálta új lovagját?

Anna Faris megtalálta új lovagját?

A csinos színésznő hónapokkal ezelőtt szakított férjével, Chris Prattel – a jelek szerint azonban új kedvese van, akinek a személyét a hírek szerint Anna Faris barátai is elfogadták.

Új barátja van Anna Farisnek. A népszerű színésznő állítólag a napokban mutatta be Michael Barrettet a barátainak, akik szimpatikusnak találták a férfit. Igazi „két lábbal a földön járó” embernek nevezték az operatőrt, aki ráadásul jól kijön Anna kisfiával is.

Anna Faris sokkal kiegyensúlyozottabb, mint volt

Anna Faris sokkal kiegyensúlyozottabb, mint volt

Anna Faris és férje, Chris Pratt 2017 decemberében adta be a válókeresetet. 2009 júliusa óta voltak házasok, s már nyáron bejelentették, hogy gondok vannak köztük. A színészpárnak egy fia született, a kis Jack most 5 éves.

Egy forrás a US Weekly magazinnak azt mondta: Anna remek párost alkot Michael Barrettel, aki látványosan odavan a színésznőért. Ez pedig Anna Farisnak sokat számít.

Chris Pratt, aki bármikor láthatja a kis Jacket, március elején olyan videót töltött fel közösségi oldalára, amely elárulja, hogy igencsak hiányzik neki a fia. Remélhetőleg a jövőben sikerül több időt tölteniük együtt.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Anna Farisnek oké, hogy Chris Pratt mással randizik

Anna Faris már mással találkozgat

B.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.