2021. 03. 29. - 08:30

Apa lesz Jason Derulo

Apa lesz Jason Derulo

Gyermeket vár a népszerű énekes kedvese, Jena Frumes. Jason Derulo első alkalommal lesz édesapa és már nagyon izgatott az esemény miatt.

Apa lesz Jason Derulo. A sikeres énekes és párja, Jena Frumes rendkívül izgatott, az örömhírt Jason az Instagramon is megosztotta egy meghitt videó keretében. Jena Frumes és Jason Derulo
 
Derulo 2020 decemberében már nem titkolta, hogy szeretne gyermekeket, de nem sürgeti a dolgot. Annak is nagyon örült, hogy barátnőjével remekül érzik magukat együtt a koronavírus miatti lezárások idején is.
 
A 31 éves énekes úgy fogalmazott, hazudna, ha azt mondaná, hogy még nem fordult meg a fejében a közeli gyermekvállalás. „Az évek telnek, s egyre inkább azt érzed, mi végett is ez az egész?” – mondta Jason, aki hozzátette, hogy szinte minden barátjának van már csemetéje.
 
Jason Derulo és Jena Frumes a járványhelyzet alatt költözött össze, s az énekes decemberben még csak tervezte, hogy mielőbb bemutatja személyesen a párját édesanyjának Miamiban, mert még sosem találkoztak - csupán telefonon beszéltek.
 
A sztár később bevallotta: a hosszúra nyúlt hazalátogatás igen mély benyomást tett rá, s azon gondolkodik, jó lenne Miamiban letelepedni.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.