2020. 05. 08. - 08:30

Apa lett a Harry Potter sztárja

Apa lett a Harry Potter sztárja

Rupert Grintnek gyermeke született – A népszerű színész, akit a Harry Potter történetből sokan ismerhetnek, egy kislánynak örülhet.

Első alkalommal lett apa Rupert Grint. A 31 esztendős sztárhoz és kedveséhez, Georgia Groome-hoz egy kislány érkezett.Georgia Groome, Rupert Grint párja
 
Az örömhírről a páros képviselője adott hírt, aki az E! News-nak elmondta: Rupert Grint és Georgia Groome örömmel megerősítik a kislány születését.
 
Arra kérnek mindenkit, tartsa tiszteletben magánéletüket ebben az igen különleges időszakban, ám egyéb részleteket nem közöltek.
 
A babavárás híre egyébként nem sokkal azután érkezett, hogy Rupert és 28 éves párja bejelentette a várandósságot.
 
A népszerű színész jellemzően védi magánéletét a rivaldafénytől. Véleménye szerint a hírnév „embertelen” is  lehet.
 
„Olyan, mintha megosztott személyiséged lenne. Emberek készítenek képeket rólad, miközben te kívül vagy ezen az egészen” – fogalmazott Rupert, aki azt is bevallotta: nemigen emlékszik a hírneve előtti életére. „Ez válik normálissá és te alkalmazkodsz” – mondta.
 
Rupert Grint 2001 és 2011 között szerepelt a Harry Potter-filmekben, Ron karakterét formálta meg – a rajongókat pedig továbbra is lenyűgözik ezek a történetek. 
 
Georgiával 2011 óta alkotnak egy párt.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.