2020. 09. 01. - 12:45

Apa lett Ed Sheeran

Apa lett Ed Sheeran

Csak a közelmúltban derült ki, hogy a népszerű zenész és kedvese gyermeket várnak, most pedig tőlük maguktól jött a hír: a kisbaba világra jött. Ed Sheerannak lánya született.

Apa Ed Sheeran. A sikeres énekes első alkalommal vált szülővé. Feleségével, Cherry Seabornnal most Instagramon hivatalosan is bejelentették kislányuk érkezését, aki a bejegyzés szerint már az elmúlt napokban a világra jött.edsheeran_baba_1
 
A 29 éves Ed azt is elárulta, hogy a gyermek a Lyra Antarctica Seaborn Sheeran nevet kapta. A sztár az örömhír megosztása mellett azt kérte mindenkitől, tartsák tiszteletben magánéletüket.
 
„Találkozunk, amikor ideje lesz annak, hogy visszatérjek” – írta Ed Sheeran. 2020 júliusában egy, a családhoz közelálló forrás állította, hogy Ed és a nála egy évvel fiatalabb Cherry első csemetéjüket várják.
 
A zenész maga nem számolt be a dologról semmilyen formában, nejének pedig volt lehetősége elrejteni gyarapodó pocakját, hiszen az elmúlt hónapokban az emberek többsége karanténban várta, hogy csillapodjon a koronavírus-járvány.
 
Ed Sheeran és Cherry Seaborn már a középiskolában is ismerték egymást, akkor alakult ki először köztük szimpátia, ám a lány rövidesen Amerikába utazott tanulni, így a romantikus folytatásnak nemigen volt esélye.
 
Ed és Cherry azonban évekkel később ismét megtalálta a módját, hogy találkozzon. A már hírességnek számító zenész felkereste amerikai körútja során régen látott szimpátiáját. 2018-ban házasodtak össze, s 5 évvel azután, hogy összejöttek, immár szülők is lettek.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.