2018. 10. 15. - 08:50

Ariana Grande esküvő helyett szakított?

Ariana Grande esküvő helyett szakított?

Meghökkentő hír terjed a sztárvilágban: a jelek szerint a szép énekesnő és kedvese, Pete Davidson szakított. Pedig nemrég tartották meg az eljegyzést.

Ariana Grande és Pete Davidson útjai a legújabb hírek szerint elváltak. A páros visszavonta eljegyzését, ám nem zárták ki, hogy a jövőben ismét egymásra találnak.arianapete_nagy_vagott
 
A TMZ szerint a napokban döntöttek úgy, hogy szakítanak, mert a kapcsolatuk nem igazán működik – noha most is szeretik egymást. Valószínűleg ezért nem zárják ki az újrakezdést.
 
A hír nem sokkal azután érkezett, hogy Ariana menedzsere bejelentette: a sztárnak továbbra is időre van szüksége, hogy felépüljön az elmúlt néhány év megpróbáltatásaiból – beleértve a manchesteri koncertjén történt merényletet, melyben 22 fiatal meghalt.
 
Ám még a közelmúltban is érte megrázkódtatás az énekesnőt: volt kedvese, a mindössze 26 éves Mac Miller túladagolásban veszítette életét.
 
Ariana 1 hónappal azután kezdett el randizni Davidsonnal, hogy szakítottak.
 
Pedig nem sokkal ezelőtt Pete Davidson még arról beszélt, hogy Ariana Grande és ő éppen azért is kapcsolódtak ennyire össze, mert túl vannak pár sikertelen kapcsolaton.
 
Davidson egyébként korábban arról is beszámolt, hogy fenyegetéseket kapott, mert a népszerű énekesnő párja.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.