2020. 03. 05. - 08:41

Ariana Grande szakított

Ariana Grande szakított

A külön utak mellett döntött a csinos énekesnő és zenész párja. Ariana Grande és Mikey Foster állítólag szakított, 8 hónap együttjárás után.

Már nem alkot egy párt a friss hírek szerint Ariana Grande és Mikey Foster. A népszerű énekesnő és szintén zenész kedvese 8 hónap után szakított.Ariana Grande és Mikey Foster
 
A US Weekly úgy tudja, az egykori pár nagyjából egy hónapja nincs már együtt, egy korai februári Disneyland-látogatást követően döntöttek úgy, hogy nem folytatják kapcsolatukat.
 
Ariana testvére, Frankie Grande 2019 szeptemberében erősítette meg, hogy Mikey Foster és az énekesnő között több van a barátságnál, ugyanis elárulta, hogy ő és a párja négyesben találkoznak Arianaékkal.
 
Frankie Grande azt sem titkolta, hogy kedveli Mikey-t, tehetségesnek, gondoskodónak és kedvesnek tartja, jól szórakoznak együtt.
 
Ariana Grande korábban Mikey Foster zenekarával, a Social House-al működött együtt Boyfriend című dalán, amelyet az énekesnő „felemelőnek” nevezett.
 
Fotó: Facebook/Hot Spot
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.