2020. 09. 18. - 08:30

Ashley Tisdale első gyermekét várja

Ashley Tisdale első gyermekét várja

Várandós a csinos színésznő. Ashley Tisdale-nek - első alkalommal lesz anya -,valamennyi Hugh School Musical-beli színésztársa nagy örömmel gratulált.

Ashley Tisdale babát vár. A High School Musical sztárja férjével, Christopher French-el együtt erősítette meg, hogy úton van első gyermekük.ashley_tisdale_christopher_french_1
 
Az Instagramon aranyos, egyforma bejegyzés keretében árulták el az örömhírt. A páros egy várandós fotósorozattal közölte azt, amelyhez nem is kellenek szavak.
 
Ashley barátai igen gyorsan reagáltak a hírre, Vanessa Hudgens és Haylie Duff nagy örömmel gratulált, megjegyezve, hogy már számítottak a dologra.
 
Cuoco és Lea Michele szintén kedves üzenetet küldött a várandós színésznőnek.
 
Ashley Tisdale 2019 júliusában még azt mondta, nem érzi magát késznek arra, hogy anya legyen.
 
A 35 esztendős sztár még egy kampányban is részt vett, amely arra biztatja a nőket, legyenek tudatosak, s ha egyelőre nem jöhet számításba a családalapítás, gondoskodjanak arról, hogy a jövőben ne lehessen ezzel gond – például keressenek pontos információkat reproduktív egészségi állapotukról és vizsgáltassák ki magukat.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.