2019. 11. 28. - 08:35

Avril Lavigne szakított a párjával?

Avril Lavigne szakított a párjával?

Csaknem két év együttjárás után véget vetett kapcsolatának az énekesnő – Avril Lavigne állítólag szakított Phillip Sarofimmel.

Úgy hírlik, szakított Avril Lavigne és Phillip Sarofim - közel két év után. Avril korábban sem verte nagydobra a szerelmet, ugyanis csak 1 évvel a kapcsolat kezdete után árulta el, hogy titokban már hosszú ideje a milliomossal jár.avrillavigne_01
 
A US Weekly magazin szerint Avril és Phillip úgy döntött, külön utakon folytatja, noha ezt ők maguk nem erősítették meg hivatalosan.
 
A 35 éves énekesnő 2018 februárja óta alkotott egy párt Phillippel, s erről először 2019 februárjában, Valentin-nap alkalmából beszélt.
 
Korábban Avril Lavigne-nak több komoly kapcsolata is volt, sőt két alkalommal megházasodott. A Sum 41 frontembere, Deryck Whibley 2006 és 2010, míg a Nickelback rockere, Chad Kroeger 2013 és 2015 között volt a férje.
 
Válásai ellenére az énekesnő állítja: mindkét ex-házastársával jó kapcsolatot tart fenn. Sőt, Deryck édesanyja máig barátkozik Avril anyukájával – derült ki a sztár szavaiból.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.