2011. 03. 11. - 11:04

Az első családi fotó Réka és Norbi kisfiáról!

Az első családi fotó Réka és Norbi kisfiáról!
Tegnap az első családi kép is elkészült Norbiéknál.

Az első családi fotó Réka és Norbi kisfiáról!

Tegnap világrahozta harmadik gyermekét Réka reggel 9 óra 17 perckor. A kis Zalán és édesanyja is jól vannak, ha minden jól alakul, jövő héten már jöhetnek is haza a kistarcsai kórházból. Norbi a TV2 kamerája előtt meghatottan mesélte el március 10-e történetét.

Már reggel 4 órakor talpon voltak, Rékának fájásai jöttek, s indultak is a kórházba. Norbi végig vele volt, mostanában aludni sem tudott, annyira várta harmadik gyermekük érkezését. A hétvégén már majdnem megszületett, de aztán következett mégis egy csendesebb időszak.

Csütörtök hajnalban viszont eljött a nagy nap! Rékának már volt 2 császármetszése, ezért természetesen volt most, hogy harmadik szülése is műtéti úton fejeződik be. A műtét alatt Norbi bevallotta férfiasan, hogy bizony bement a mellékhelyiségbe, s ott imádkozott térdepelve, annyira aggódott szeretteiért.

Aztán visszament, s olyan szerencsés helyet tudott találni, hogy szemkontaktusba került

Norbi kisfia születéséről mesélt a TV2-nek.

Rékával, akit éppen műtöttek. S akkor - a kisfiú megszületésekor - elhangzott két szó, ami Norbi életének a csúcspontja, s azt szeretné, ha egyszer távoznia kell ebből az életből, ezek a pillanatok peregjenek le előtte utoljára...

A szülőszobán eközben minden a lehető legjobban alakult, s alig 2 óra múlva már a kajaiban tarthatta kisfiát, magához ölelhette a kis jövevényt. Csodálatos érzés volt! Szinte a kamera előtt sem tudott könnyek nélkül beszélni róla. Mélyen meghatotta gyermeke születése. S elkészült az első családi fotó is...

-gg-
Norbi imádkozott...
Videó forrása: TV2

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.