2021. 02. 23. - 08:30

Azealia Banks elárulta: eljegyezték

Azealia Banks elárulta: eljegyezték

Jóformán sírt, amikor bejelentette, hogy kedvese, Ryder Ripps megkérte a kezét. Azealia Banks egy művészhez megy feleségül.

Sírva vallott eljegyzéséről Azealia Banks. A csinos női rapper megerősítette, hogy párja, Ryder Ripps megkérte a kezét. azealia_banks_1
 
A 29 esztendős rapper Instagram oldalán is megosztotta, hogy „éppen most jegyeztek el és sírok”. A népszerű sztár művész vőlegénye 34 éves.
 
A 212 sláger sikeres előadója korábban arról beszélt, úgy véli, Nicki Minaj után ő jelenleg a legnagyobb hatással bíró női rapper.
 
Hosszú bejegyzésben fejtette ki, nem a legnépszerűbb, de határozottan a legnagyobb befolyást gyakorló.
 
„Szavaim erőteljesek, s amikor beszélek, az emberek mindig reagálnak” – írta Azealia, aki arról is beszélt, úgy érzi, van képessége nyomást gyakorolni másokra, hogy olyan világot kreáljanak maguk körül, amilyenben ő is szeret élni.
 
Látja azt is, hogy nagyon sok lány szaladgál az ő megjelenését imitálva, függetlenül attól, hogy hitelt adnak neki vagy sem. „100 százalékosan látom a női rap kultúrára gyakorolt hatásom” – vallotta a friss menyasszony Azealia Banks.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.