Bulvár

Bármelyik nap érkezhet Kim Kardashianék gyermeke

Bármelyik nap érkezhet Kim Kardashianék gyermeke

Mindenórás a béranya, aki Kanye West és Kim Kardashian babájával várandós. A sztárpár nagyon izgatottan várja a kicsi érkezését, akit Kim egészségügyi problémái miatt nem szülhetett meg.

Bármelyik nap a világra jöhet Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyermeke. A pici lányt béranya hordta ki, mivel a valóságshow-sztár mindkét korábbi terhességénél komplikációk adódtak, s orvosai nem javasolták Kimnek még egy baba megszülését.

A sztárpárnak már két gyermeke van, a kislány, North 4 esztendős, míg a kisfiú, Saint 2 éves.

Kanye West és Kim Kardashian fiukkal és lányukkal - érkezik a hugi

Kanye West és Kim Kardashian fiukkal és lányukkal - érkezik a hugi

Kim és Kanye kezdettől igyekezett mindent megtenni, hogy a béranya ne lásson szükséget, biztonságáról és kényelméről gondoskodtak, de el is várták tőle szabályaik betartását. Kim és Kanye egyaránt stresszesnek élte meg, hogy béranyát kellett fogadniuk.

Mint Kim Kardashian nemrég elmondta, „mindenki azt hiszi, ez egy könnyű módja a gyermekvállalásnak – más hordja ki és szüli meg a babát. Én korántsem értek egyet velük. Nem gyakorolhatok ugyanis kontrollt a dolog felett és meg kell bíznom egy nőben, akit választottam. Ráadásul, tudva, hogy az első két gyermekemet ki tudtam hordani, ez így elég nehéz a számomra” – vallotta be a tévésztár.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

A nő nem tudta, hogy Kim Kardashian babáját hordja

Kimék nem tartanak többé ékszert otthon

B.A.

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Képzeld, a legfrissebb információk szerint a Gossip Girl népszerű sztárját azzal vádolják, hogy több napon keresztül nem engedett el egy nőt, akit ráadásul mege...
Jönnek a valódi terminátorok?  - 1.rész

Jönnek a valódi terminátorok? - 1.rész

A mesterséges intelligencia fejlődésével olyan robotok állhatnak „szolgálatba” 2068-ig, amelyek a veszélyes helyzetekben tökéletesen helyettesíthetik az embert ...
Ekkor a legjobb az együttlét

Ekkor a legjobb az együttlét

Friss kutatások kiderítették, hogy melyik életkorban élvezik a legjobban az aktusokat a szerelmesek.   
A háziállat többet segíthet, mint az orvos

A háziállat többet segíthet, mint az orv...

Az köztudott, hogy a kis kedvencek pozitív hatással bírnak az emberi lélekre, de egy nemrégiben végzett kutatás szerint akár a terapeutát is helyettesítheti.   
Értik a babák a vidám zenét

Értik a babák a vidám zenét

Sokan nem is gondolnánk, de a csecsemők ugyanúgy értik az érzelmeket, mint a felnőttek. A vidám zenére, pedig rendkívül jól reagálnak.   
Robottá alakuló légdeszka segíthet a házban?

Robottá alakuló légdeszka segíthet a ház...

Sokaknak lehet már ismerős az ún. hoverboard vagy légdeszka – 2016-ban reneszánszát élte. Most a mesterséges intelligencia segítségével megszületett a hoverboar...
Mesterséges intelligencia: repülő autó mutatkozott be Genfben

Mesterséges intelligencia: repülő autó m...

Az önálló járművek jelenthetik az autógyártás következő nagy innovációját – A Genfi Motor Show-n olyan kocsi mutatkozott be, amelyek repülni is képes.
Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Nem elég Kevin Federline számára az a pénz, amelyet az énekesnő fizet neki havi szinten. Ez összesen húszezer dollár, azaz körülbelül ötmillió forint.   
Így készíts kávés testradírt!

Így készíts kávés testradírt!

Van, akit már a kávé illata kellemes hangulatba hoz. Ha ez velünk is így van, érdemes kipróbálnunk a kávéval készült testradírt, mégpedig saját kezűleg!
A robot fejlődésének lépcsői

A robot fejlődésének lépcsői

A mesterséges intelligencián belül a robotika kétségtelenül a legizgalmasabb, ám a legellentmondásosabb terület is. Abban mindenki egyetért, hogy a robotok alka...
< >