2018. 01. 13. - 12:00

Bármelyik nap érkezhet Kim Kardashianék gyermeke

Bármelyik nap érkezhet Kim Kardashianék gyermeke

Mindenórás a béranya, aki Kanye West és Kim Kardashian babájával várandós. A sztárpár nagyon izgatottan várja a kicsi érkezését, akit Kim egészségügyi problémái miatt nem szülhetett meg.

Bármelyik nap a világra jöhet Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyermeke. A pici lányt béranya hordta ki, mivel a valóságshow-sztár mindkét korábbi terhességénél komplikációk adódtak, s orvosai nem javasolták Kimnek még egy baba megszülését.

A sztárpárnak már két gyermeke van, a kislány, North 4 esztendős, míg a kisfiú, Saint 2 éves.

Kanye West és Kim Kardashian fiukkal és lányukkal - érkezik a hugi

Kanye West és Kim Kardashian fiukkal és lányukkal - érkezik a hugi

Kim és Kanye kezdettől igyekezett mindent megtenni, hogy a béranya ne lásson szükséget, biztonságáról és kényelméről gondoskodtak, de el is várták tőle szabályaik betartását. Kim és Kanye egyaránt stresszesnek élte meg, hogy béranyát kellett fogadniuk.

Mint Kim Kardashian nemrég elmondta, „mindenki azt hiszi, ez egy könnyű módja a gyermekvállalásnak – más hordja ki és szüli meg a babát. Én korántsem értek egyet velük. Nem gyakorolhatok ugyanis kontrollt a dolog felett és meg kell bíznom egy nőben, akit választottam. Ráadásul, tudva, hogy az első két gyermekemet ki tudtam hordani, ez így elég nehéz a számomra” – vallotta be a tévésztár.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

A nő nem tudta, hogy Kim Kardashian babáját hordja

Kimék nem tartanak többé ékszert otthon

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.